Whether you want to take a break and get away from your busy everyday life, or simply wish to relax for a while, or if you are on a business trip, we would love to have you here at Lujza & Koriander. Beside our eight, well-equipped rooms (for 16 ppl max.) our goal is to treat you well with nourishing breakfasts & lunches, exciting locally made cakes from our workshop, and with great speciality coffee.

BREAKFAST/BRUNCH/LUNCH

WHO WE ARE

Our Guests

About Us

Kata T

Végre egy színvonalas, dunaparti, vegán választékkal is rendelkező reggeliző hely Vácon. Nagy kedvencem lett, minden isteni finom, ráadásul van növényi tej is. Azt hiszem törzsvendégük leszek. Gratulálok!

5/5

Bernadett Boór

Mi voltunk az első szerencsések egyike, akik kipróbálhattuk a szobáikat is. Csodás élmény volt! Szép bútorok, lámpák, ágynemű, kényelmes ágy, a fürdőszoba is kitűnő. Nagy, kényelmes zuhanyzó, szép burkolatok. A mi szobánk tetőtéri volt és egy kis terasszal a Dunára nézett. A falra festveötletes fenyőerdő-sziluett, a fejünk felett látszó fogópárok. Minden a fa és a visszafogott színek harmóniájában. Köszönjük!

5/5