REGGELI / EBÉD/ BRUNCH

HETI MENÜ

ITALLAP

ASZTALFOGLALÁS

Nagy szeretettel várunk benneteket a Dunára néző, fűtött, hangulatos kis teraszunkon!

Néhány fontos infó az asztalfoglalásról:

  • Asztalfoglalási kérést a Facebook oldalunkon keresztül küldhettek nekünk a borítókép alatt az ‘ÜZENETKÜLDÉS‘ gombra kattintva, vagy Instagram üzenetben.
  • Telefonon nem tudunk asztalfoglalást felvenni.
  • A foglalásokat beérkezési sorrendben dolgozzuk fel, igyekszünk mindre válaszolni zárásig.
  • Másnapra történő foglalási kérést legkésőbb előző nap 19 óráig tudunk felvenni.
  • Aznapi foglalást sajnos nem tudunk felvenni.
  • Kérjük, hogy minden esetben várd meg a visszaigazolásunkat, a foglalás ettől a ponttól évényes!
  • Köszönjük ezek figyelembevételét, várjuk jeletkezésedet!

NYITVATARTÁS

Hétfő – Kedd: ZÁRVA
Szerda – Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek – Szombat: 8:00-18:00
Vasárnap: 8:00-17:00

 

KONYHA 
Szerda-Vasárnap: 8:00 – 15:00

ÜNNEPI NYITVATARTÁS

Dec. 23. Péntek: 8:00 – 16:00
Dec. 24-27.: ZÁRVA
Dec. 28. Szerda: 8:00 – 17:00
Dec. 29 Csütörtök: 8:00 – 17:00
Dec. 30. Péntek: 8:00 – 18:00
Dec. 31. Szombat: 8:00 – 15:00
Jan. 1. Vasárnap: 9:30 – 16:00
Jan. 2-től normál nyitvatartás szerint

 

KONYHA 
Minden nyitvatartási napon 15:00-ig

REGGELI/EBÉD/BRUNCH

A földszinten egy olyan reggelizőt és brunch éttermet álmodtunk meg, ahol friss, szezonális alapanyagokból készülnek a tápláló, izgalmas, nemzetközi konyhákat is idéző reggelik és a hetente változó ebéd ajánlatunk.

A legtöbb ételünket, italainkat és süteményeinket az étel érzékenységgel rendelkezők is fogyaszthatják!

SPECIALITY KÁVÉ

Szenvedélyünk a kávé. Küldetésünknek érezzük megmutatni, hogy a kávébabokból végtelenül izgalmas és különleges ízeket lehet előcsalogatni. Ezért képzett baristáink kizárólag ellenőrzött forrásból származó, frissen pörkölt, 100% arabica kávéból főzik a krémes, melengető, fekete italt.

SÜTEMÉNYEK

Süteményeink helyben készülnek a Ribizli Édesműhely szorgos kezei által.

„Mindig is egy olyan sütispultról álmodtam, ahol egyszerre van jelen a nagyi konyhájának tökéletlensége, a francia technológiák eleganciája és az olaszok elbűvölő bohémsága. Ezt a három összetevőt alapul véve, egy marék saját elképzelést és tapasztalatot hozzáadva, egy csipetet a helyi finomságokból és adottságokból felhasználva alkottam meg a Ribizli Édesműhely sütijeit.” – meséli Heni, az édességeink lelke, arról, hogy mire számíthatunk a süteményes pult előtt állva.

www.ribizliedesmuhely.hu