FONTOS VAGY NEKEM CSOMAG

lujzafebruar_eszteranna-38

FONTOS VAGY NEKEM CSOMAG

Ha van olyan ember, aki fontos neked, akivel több időt szeretnél együtt tölteni, akivel szorosabbra szeretnéd fűzni a szálakat, lepd meg ezzel a valentin napi ajánlattal!

Gyertek el hozzánk, töltsetek el nálunk két, igazán meseszerű napot, és hangolódjatok egymásra. A közösen elfogyasztott ínycsiklandó reggelik, egy-két krémes, melengető kávé, mély beszélgetések a kényelmes, meleg szobában, egy kikapcsoló, megnyugtató séta a karnyújtásnyira lévő Duna-parton, mind-mind hozzájárul, hogy egy kicsit elveszhessetek egymás társaságában. Olyan ritkán adatik erre lehetőség nem igaz? 

Mi gondoskodunk a kényelmetekről, a kiszolgálsáról, nektek pedig nincs más dolgotok, mint, hogy egymásra fókuszáljatok

Lepd meg magatokat egy, vagy két éjszakával a Lujza & Korianderben, hogy igazán kiélvezhessétek egymás társaságát! 

A 2 ÉJSZAKÁS CSOMAG TARTALMA

A csomag ára: 89.000 ft

Az 1 ÉJSZAKÁS CSOMAG TARTALMA

A csomag ára: 49.000 ft

Foglalás

E-mailen: rooms@lujzaeskoriander.hu

Vagy

Telefonon: +36/30-019-0664

SZOBA FELSZERELTSÉG

KIKAPCSOLÓ LUJZA & KORIANDER ÉLMÉNYEK

A MÉLY BESZÉLGETÉSEKHEZ

A törődés kimutatásának legszebb formája, ha meghallgatod a másikat, ha a számodra fontos ember megfogalmazhatja a gondolatait és érzéseit.

A Körvonal egy szuper beszélgetés kezdeményező kártyajáték, amely tökéletes alapja lehet a laza beszélgetéseknek, a mély érzéseknek, vagy akár szép emlékek felidézésének. Használd bátran, esténként, vagy akár egy délutáni séta során.

(A kártyajáték megtalálható a szobában)

LEPD MEG ŐT EGY ISTENI REGGLIVEL

A földszinten egy olyan reggeliző és brunch étterem vár, ahol friss, szezonális alapanyagokból készülnek a tápláló, izgalmas, nemzetközi konyhákat is idéző reggelik és a hetente változó ebéd ajánlatunk.

A legtöbb ételünket, italainkat és süteményeinket az étel érzékenységgel rendelkezők is fogyaszthatják!

(A csomag tartalmazza)

..ÉÉS SPECIALITY KÁVÉVAL

Szenvedélyünk a kávé. Küldetésünknek érezzük megmutatni, hogy a kávébabokból végtelenül izgalmas és különleges ízeket lehet előcsalogatni. Ezért képzett baristáink kizárólag ellenőrzött forrásból származó, frissen pörkölt, 100% arabica kávéból főzik a krémes, melengető, fekete italt.

(A csomag tartalmazza)

...ÉÉÉS MENNYEI SÜTEMÉNYEINKKEL

A Ribizli Édesműhely finomabbnál-finomabb süteményei helyben készülnek.

A műhely szorgos kezei a hét minden napján felsorakoztatnak valami újat a sütis vitrin mögött, hogy kényeztessenek téged/benneteket.

Ki tud ellenállni egy lágy, házi somlóinknak, vagy egy házi lekvárból készült, roppanós, csokiborítású ischlernek, vagy a pihe-puha piskótáknak? Érzékenységgel rendelkezőknek pedig mennyei, “mentes” süteményekkel készülünk minden nap.

Hívd meg szerettedet egy finom kávéra és válasszatok mellé valami édeset is!

(A csomag nem tartalmazza)

BARANGOLJÁTOK BE BRINGÁN A KANYART

Fedezd fel a környéket, a Dunakanyar csodálatos természeti adottságait, melyek minden évszakban elkápráztatják az embert. Bérelj nálunk egy kényelmes, felszerelt,  prémium CUBE bringát, és barangold be a Dunakanyart, fedezz fel eldugott kis helyeket, élvezd ki a szabadságot két keréken.

(A csomag nem tartalmazza)

SZAUNA ÉLMÉNY A HŰVÖS ESTÉKRE

A szaunázás, nem csak a testet, de a lelket is feltölti melegséggel. Kellemes illatú olajaink, pedig segítik a kikapcsolódást, melyre mindannyian vágyunk, a zsúfolt hétköznapok után.

Szaunázz nálunk,  mert megteheted és, mert megérdemled! 

(A csomag nem tartalmazza)

Foglalás

E-mailen: rooms@lujzaeskoriander.hu

Vagy

Telefonon: +36/30-019-0664